ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

PREPLASTITEV LOKALNE CESTE LC TREBNJE – GRMADA – DOBRNIČ

IZVAJANJE 2020
STATUS Zaključeno
VREDNOST PROJEKTA 90.698,34 EUR
LASTNA SREDSTVA
  • Občina Trebnje / 5.249,08 EUR
SOFINANCIRANJE
  • Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo / 85.449,26 EUR

NAZIV INVESTICIJE: Preplastitev lokalne ceste LC 425 011 Trebnje – Grmada – Dobrnič (posamezni odseki)

 

POVZETEK:

Na lokalni cesti LC 425 011 je bila na odseku od Grmade proti Dobrniču izvedena preplastitev ceste v dolžini 650 metrov, na najbolj poškodovanih delih ceste pa so bile izvedene tudi globinske sanacije.

Obravnavan odsek lokalne ceste je bil dotrajan, na številnih mestih poškodovan in nevaren. Investicija je izboljšala prevoznost obravnavanega odseka ceste, izboljšane so tehnične karakteristike in prometna varnost, v prihodnje pa bo lažje tudi vzdrževanje navedenega odseka ceste.

Investicija je bila delno sofinancirana iz nepovratnih sredstev, ki jih je Občina Trebnje pridobila od Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo v sklopu 23. člena ZFO-1, preostali del vrednosti projekta je bil financiran iz lastnih sredstev Občine Trebnje.

 

CILJI: izboljšanje prevoznosti obravnavanega odseka ceste, lažje vzdrževanje, boljša povezanost med naselji, večja prometna varnost

 

 

galerijaGalerija