ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

DOKONČANJE OBNOVE ŠPORTNEGA PARKA V TREBNJEM

IZVAJANJE 2020
STATUS Zaključeno
VREDNOST PROJEKTA 97.423,76 EUR (z DDV)
LASTNA SREDSTVA
  • Občina Trebnje / 97.423,76 EUR (z DDV)
SOFINANCIRANJE

NAZIV INVESTICIJE: Obnova športnega parka v Trebnjem

 

POVZETEK:

V sklopu dokončanja investicije Obnova športnega parka v Trebnjem so bila v mesecu oktobru in novembru izvedena gradbeno-obrtniška dela, ki jih je izvedlo podjetje Komunala Trebnje d.o.o. V okviru del je bila izvedena montaža notranje ograje na tribunah in ograje ob zunanji meji športnega parka ter ob tlakovani poti okoli parka. Nameščena so bila tudi lesena sedala na tribunah ter zasaditev dreves in grmovnic. Ob športnem parku so zgrajene tudi stopnice, ki omogočajo varen dostop šolarjev do športnega parka, urejen videz parka pa izboljšuje tudi nova urbana oprema, kot so koši za smeti, klopi in stojala za kolesa.

Z dokončanjem investicije obnove športnega parka Trebnje se je izboljšala funkcionalnost in urejenost športnega parka, izboljšali so se pogoji za športno udejstvovanje in zdrav način življenja in ne nazadnje splošni življenjski standard in kakovost bivanja za prebivalce.

 

CILJI: Dokončanje obnove športnega parka v Trebnjem

 

 

galerijaGalerija