ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

UREDITEV LOKALNE CESTE LC TREBNJE – GRMADA – DOBRNIČ

IZVAJANJE 2020
STATUS Zaključeno
VREDNOST PROJEKTA 131.395,74 EUR (z DDV)
SOFINANCIRANJE
  • Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo / 131.395,74 EUR (z DDV)

NAZIV INVESTICIJE: Ureditev lokalne ceste LC 425 011 Trebnje – Grmada 3. faza

 

POVZETEK:

Na odseku lokalne ceste LC 425 011 je bila na odseku od Trebnjega do Grmade izvedena rekonstrukcija ceste v dolžini 360 metrov. Obravnavan odsek lokalne ceste je bil dotrajan in na številnih mestih poškodovan, brez ustreznega odvodnjavanja ter nevaren za promet.

Investicija je zajemala celotno rekonstrukcijo ceste z ureditvijo prečnih in vzdolžnih sklonov, ureditve bankin, brežin in odvodnjavanja. Rekonstrukcija je izboljšala prevoznost obravnavanega odseka ceste, izboljšane so tehnične karakteristike in prometna varnost, v prihodnje pa bo lažje tudi vzdrževanje navedenega odseka ceste.

Ureditev lokalne ceste je bila financirana iz nepovratnih sredstev, ki jih je Občina Trebnje pridobila od Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo v sklopu 23. člena ZFO-1.

 

CILJI: izboljšanje prevoznosti obravnavanega odseka ceste, lažje vzdrževanje, boljša povezanost med naselji, večja prometna varnost

 

 

galerijaGalerija