ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI

IZVAJANJE 2014 - 2022
STATUS V izvajanju

 
   

 

 LETOŠNJI EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI SMO Z VAŠO POMOČJO USPEŠNO ZAKLJUČILI! ZAHVALJUJEMO SE VSEM UDELEŽENCEM IN SODELUJOČIM! 

Kljub temu, da občina Trebnje vezano na prometno preobremenjenost in s tem povezanimi težavami, od prometnih zamaškov do onesnaževanja okolja, (še) ni v razmerah kot se z njimi soočajo večja mesta, pa nas z velikim upanjem, da v te razmere tudi ne bomo zapadli, navdaja vedenje, da ste lokalni deležniki pripravljeni sodelovati v aktivnostih in akcijah za spodbujanje trajnostne mobilnosti med starejšimi, odraslimi in še posebej mladimi in otroki.

Ker pa spodbujanje trajnostne mobilnosti ni in ne sme biti v naših mislih samo v tednu med 16. in 22. septembrom, vas že danes pozivamo k predlogom za naslednji Evropski teden mobilnosti 2022 in za uvedbo trajnih ukrepov na področju trajnostne mobilnosti, torej ukrepov, ki bi se izvajali skozi celo leto. Vaše predloge nam posredujte na elektronski naslov info@trebnje.si.

Fotografije letošnjega ETM si lahko ogledate v galeriji fotografij spodaj.

Za več informacij o Evropskem tednu mobilnosti v občini Trebnje nam pišite na janja.fink@trebnje.si.


EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI 2021:

 

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI 2020:

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI 2019:

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI 2018:

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI 2017:

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI 2016:

EVROPSKI TEDEN MOBILNOSTI 2015:

 

info@care4climate.si
www.care4climate.si

LIFE IP CARE4CLIMATE (LIFE17 IPC/SI/000007) je integralni projekt, sofinanciran s sredstvi evropskega programa LIFE, sredstev Sklada za podnebne spremembe in sredstvi partnerjev projekta.

 

galerijaGalerija