ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

UREDITEV NOVEGA VAŠKEGA SREDIŠČA "DOLENJE SELCE"

IZVAJANJE 2014
STATUS Zaključeno
VREDNOST PROJEKTA 377.866,80 €
LASTNA SREDSTVA
  • Občina Trebnje / 198.471,88 €
SOFINANCIRANJE
  • EKSRP / 134.546,19 €
  • RS / 44.848,73 €

OPIS PROJEKTA

Občina Trebnje se je prijavila na 8. javni razpis iz naslova ukrepa 322 Obnova in razvoj vasi in sicer s projektom »Ureditev novega vaškega središča Dolenje Selce«. Na razpisu je bila uspešna, s čimer si je zagotovila sofinanciranje projekta v višini 60 % priznane vrednosti naložbe. Zgrajen je bil večnamenski objekt in urejene javne površine skupnega pomena.

CILJI IN NAMENI PROJEKTA

Z ureditvijo novega vaškega središča so Dolenja Selca pridobila urejene javne površine skupnega pomena za medgeneracijsko druženje, izobraževanje, kulturno in športno udejstvovanje, izvedbo najrazličnejših kulturnih in družabnih dogodkov, delovanje društev, krajevne skupnosti in info točko gradu Kozjek.

 

Celotna vrednost projekta 377.866,80 €

 

galerijaGalerija