ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

20.07.2022 DOBRODELNA KOLESARSKA AKCIJA »212 OBČIN« TUDI V TREBNJEM

Kolesar Matjaž Hribljan je 19. julija 2022 začel 13-dnevni dobrodelni kolesarski projekt »212 občin«. Zadal si je cilj, da dobrodelno prekolesari 2.600 km po vseh 212-ih občinah.

Dobrodelni kolesarski projekt poteka v sodelovanju z Društvom distrofikov Slovenije in Kolesarskim klubom Jan Sport. Namenjen je zbiranju denarja za ljudi, ki so oboleli za boleznijo ALS (amiotrofična lateralna skleroza), ki povzroča slabenje in usihanje mišic. Več o tem lahko preberete na Facebook strani projekta, kjer lahko kolesarjenje spremljate tudi v živo.

Danes, 20. julija 2022, smo Matjaža Hribljana in njegovega spremljevalca sprejeli pred upravno stavbo Občine Trebnje. Sprejemu sta se pridružila tudi kolesarja Kolesarskega kluba Dolenjska Balanca.

Kolesarji so se okrepčali z vodo in nadaljevali pot po Temeniški in Mirnski dolini. Zaželeli smo jim uspešen zaključek dobrodelnega projekta.

Občinska uprava Občine Trebnje

 

 

sekcija galerijaGalerija

  • Martin Hribljan s spremljevalec in kolesarjema Kolesarskega kluba Dolenjska Balanca, direktorico občinske uprave, mag. Ireno Starič in vodjo Oddelka za splošne zadeve, Gorazdom Koračinom
  • Matjaž Hribljan prispel v mestni park v Trebnjem