ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

09.11.2021 POZIV OBČANKAM IN OBČANOM H KOMUNIKACIJI Z ZAPOSLENIMI NA OBČINI TREBNJE BREZ FIZIČNIH STIKOV

Spoštovane občanke in občani, spoštovane druge uporabnice in uporabniki storitev Občine Trebnje!

 

Zaradi izrazitega poslabšanja epidemiološke slike v preteklih dneh vas pozivamo, da do izboljšanja epidemioloških razmer za komunikacijo z zaposlenimi na Občini Trebnje v največji možni meri uporabljate sredstva komunikacije, kot so telefon in (elektronska) pošta. S takšnim načinom komunikacije bomo zaradi izogibanja nepotrebnim fizičnim stikom skupaj pripomogli k preprečevanju širjenja nalezljive bolezni COVID-19 in izboljšanju epidemioloških razmer.

 

Na voljo smo vam na telefonski številki 07 34 81 100, pošto nam lahko pošljete na naslov Goliev trg 5, 8210 Trebnje, elektronsko pošto pa na elektronski naslov obcina.trebnje@trebnje.si.

 

Če vseeno ocenjujete, da je vaš obisk na Občini Trebnje nujen in zadeve ne morete urediti na drug način, vas obveščamo, da morate ob vstopu v upravno stavbo:

-        izpolnjevati pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja (pogoj PCT). Izpolnjevanje pogoja PCT se preverja ob vhodu v upravno stavbo, izkažete pa ga lahko z veljavnim osebnim dokumentom in enim izmed dokazil, ki jih določa odlok Vlade RS. Osebam, ki pogoja PCT ne izpolnjujejo, se ne dovoli uporabe storitve oziroma udeležba ali prisotnost pri izvajanju dejavnosti Občine Trebnje;

-        uporabljati zaščitno masko (kirurško ali FFP2);

-        razkužiti roke.

 

Vse aktualne informacije v zvezi s koronavirusom SARS-CoV-2 so na voljo na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje www.nijz.si.

 

Zahvaljujemo se vam, ker boste s svojim ravnanjem pripomogli k zajezitvi epidemije COVID-19.

 

 

 

Alojzij Kastelic l.r.

ŽUPAN

sekcija galerijaGalerija

  • Fotografija napisa