ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

26.10.2021 Vabilo na brezplačno spletno usposabljanje: PRILOŽNOSTI V DIGITALNEM SVETU

 

SPOT Svetovanje Jugovzhodna Slovenija, v sodelovanju z Območno obrtno-podjetniško zbornico Novo mesto,  vas vabi na brezplačno spletno usposabljanje

 

PRILOŽNOSTI V DIGITALNEM SVETU

Digitalni marketing na enostaven in preprost način,

ki bo

 

v torek, 9. novembra 2021, od 9.00 do 13.00 ure

in 

v sredo 10. novembra  2021, od 9.00 do 13.00 ure

 

on-line, preko zooma.

 

Izobraževanje je namenjeno: podjetnikom, podjetnikom začetnikom, potencialnim podjetnikom ter zaposlenim v podjetjih, ki skrbijo za trženje in marketing oz. vsem drugim, ki jih tematika zanima.

Vsebina bo predstavljena na način, da bo razumljiva začetnikom in zanimiva tistim udeležencem, ki so se s tematiko že srečali.

Cilji izobraževanja:

 • Spoznati osnove digitalnega marketinga,
 • Spoznati najpomembnejše elemente digitalne prisotnosti podjetja,
 • spoznati kanale digitalnega marketinga in kako jih s pridom uporabiti pri trženju svojih produktov oz. storitev
 • spoznati pravilni pristop k načrtovanju in izvedbi oglaševalskih akcij,
 • spoznati orodje/storitev Google My Business – GMB in ga izkoristiti,
 • spoznati sodobne digitalne prakse za polno vključenost v digitalni dobi.

Vsebina: Digitalni marketing – kako izkoristiti potencial?

 • Kaj je digitalni marketing in zakaj ne moremo mimo njega? (Osnove digitalnega marketinga, sodobna paradigma nakupovanja, aktivnosti v nakupovalnem lijaku…)
 • Kaj je digitalna prisotnost in pojavnost ter kako ju učinkovito razviti? (Kako do učinkovite spletne strani in predstavitve na spletu?)
 • Kateri so glavni kanali digitalnega marketinga in njihove značilnost?
 • Katero socialno omrežje je primerno zame? Kako se med seboj razlikujejo in kako zastaviti oglaševalsko kampanjo?
 • Kako pomembni so spletni iskalniki? Kako povečati svojo organsko pozicijo v iskalnikih in zakaj je pomembna optimizacija spletnih strani?
 • Kaj je PPC (plačano) oglaševanje v iskalnikih?
 • Kaj nam omogoča e-mail marketing in na kaj moramo biti pozorni?
 • Alternative spletni strani, brezplačne možnosti za povečanje digitalne prisotnosti (GMB – Google My Business profil – priložnost ki je ne smemo zamuditi).
 • Kakšen naj bo GMB profil? Napotki in možni zapleti.

 Predavatelj:  Simon Pogorelčnik, univ. dipl. inž. je

Simon Pogorelčnik je certificiran strokovnjak s področja IT-ja, z več kot 25 let delovnih inkušenj na področju informatike, izobraževanja ter podjetništva. Svetuje in je mentor različnim podjetjem, samostojnim podjetnikom, start-up podjetjem ter predavatelj v različnih projektih in šolah podjetništva. Organizira predavanja, delavnice in on-line dogodke za podjetja in podjetnike s področja digitalizacije podjetij in učinkovite uporabe digitalnih orodij pri poslovanju. Izvaja digitalni marketing za podjetja in posameznike ter jim svetuje pri uporabi le-tega.

Prijave:

Prijave sprejemamo do petka, 5. novembra 2021,  preko SPLETNE POVEZAVE. Število udeležencev je omejeno. Prednost imajo obrtniki in podjetniki iz regije JV Slovenije. Pred usposabljanjem vam bomo poslali povezavo na e-naslov, ki ga boste navedli na prijavi.

Dodatne informacije: Breda Koncilja, GSM:  051 422 580 ali breda.koncilja@ozs.si

 

Usposabljanje – interaktivni webinar v trajanju 10 šolskih ur je za udeležence brezplačen.  Zaradi omejenega števila mest je prijava in prisotnost na obeh delih usposabljanja obvezna.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite.

sekcija galerijaGalerija


sekcija datotekePriponke