ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

14.10.2021 BREZPLAČNA IZOBRAŽEVANJA IN USPOSABLJANJA Z NAMENOM OZAVEŠČANJA PREBIVALSTVA O PREPREČEVANJU ŠIRJENJA OKUŽB IN CEPLJENJU PROTI COVID-19

Spoštovane občanke in občani,

 

Nacionalni inštitut za javno zdravje namerava v okviru projekta »Ukrepi na področju obvladovanja širitve COVID-19 s poudarkom na ranljivih skupinah« v naslednjih dveh letih razviti programe izobraževanja in usposabljanja, ki bodo brezplačna in dostopna različnim profesionalnim skupinam.

 

Izobraževanja se izvajajo za zaposlene v različnih delovnih ustanovah. Namen izobraževanj je ozaveščanje prebivalstva o načinu preprečevanja širjenja okužb s SARS-CoV-2 in hkrati promocija cepljenja proti COVID-19.

 

Nacionalni inštitut za javno zdravje je z nami delil posnetka izobraževanj, ki sta ju s pomočjo Gospodarske zbornice izvedla:

 

Vabljeni k ogledu.

 

 

Občinska uprava Občine Trebnje

sekcija galerijaGalerija