ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

04.10.2021 Postanite lokalni turistični vodnik Dolenjske

 

Na Razvojnem centru Novo mesto kot nosilcu funkcije razvoja in promocije turizma v vodilni destinaciji DOLENJSKA, ki vključuje geografsko območje 12 dolenjskih občin (Novo mesto, Dolenjske Toplice, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk) bodo v novembru 2021 izvedli izobraževanje za lokalne turistične vodnike destinacije Dolenjska.

 

Cilj je izobraziti turistične vodnike, ki bodo s svojimi znanji, poznavanjem lokalnega okolja ter zgodb prispevali pomemben delček v mozaiku nepozabnega obiska vsake skupine gostov na destinaciji. Sodobni turist oz. gost išče trajnostno naravnano ponudbo, ki se pogosto nanaša prav na dojemanje avtentičnosti doživetja in tu je vloga vodnika izjemno pomembna.

 

V program vabimo vse, ki imajo željo po tovrstnem delu z domačimi in tujimi turisti ter prispevati pomemben del k turističnemu razvoju destinacije. Izobraževanje, ki se bo odvijalo v novembru, bo obsegalo predvidoma 40 učnih ur, vanj pa se lahko vključijo tisti s končano najmanj V. stopnjo izobrazbe in znanjem vsaj enega tujega jezika s stopnjo najmanj V. ravni izobrazbe.

 

Razpis se nahaja na povezavi https://www.visitdolenjska.eu/razpis-vodniki.html kjer je objavljen tudi obrazec za prijavo.

 

Za vse dodatne informacije in pojasnila vam je na voljo:

 Simon Kovačič, vodja projektov

Razvojni center Novo mesto d.o.o. | Podbreznik 15 | 8000 Novo mesto | SI | +386 (0)40 75 00 79

Organizacija za management in marketing destinacije Dolenjska

www.rc-nm.si   www.visitdolenjska.eu  Fb: VisitDolenjska   Prijavite se na E-novice za ponudnike.

 

sekcija galerijaGalerija