ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

30.09.2021 ŽUPAN OBČINE TREBNJE ČESTITAL NOVEMU ŠKOFU

Spoštovane občanke in spoštovani občani. 

Obveščamo vas, da je župan Občine Trebnje, Alojzij Kastelic, novemu škofu Novomeške škofije, gospodu msgr. dr. Andreju Sajetu poslal čestitko ob imenovanju in zapisal: 

Spoštovani gospod msgr. dr. Andrej Saje,

v svojem imenu in v imenu občanov Občine Trebnje, Vam čestitam ob imenovanju za škofa Novomeške škofije. Želimo vam veliko božjega blagoslova, modrosti, vztrajnosti in zdravja, da boste lahko uspešno vodili škofijo. Tako Novomeška škofija in njene župnije, kot občine, smo tu, da služimo ljudem in delamo za skupno dobro. Prepričan sem, da bomo dosedanje dobro sodelovanje še nadgradili. Še posebna vez med Novomeško škofijo in Občino Trebnje pa je Romarska cerkev Marjinega vnebovzetja, naš skupen ponos.

Vse dobro vam želim in vas vabim na obisk, skupaj z duhovniki naše Dekanije Trebnje.

 

Alojzij Kastelic,
župan