ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

24.09.2021 SREČNI IZŽREBANCI NAGRADNEGA KVIZA "SPODBUJAMO TRAJNOSTNO MOBILNOST" SO ...

V sklopu aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti v Trebnjem smo občanke in občanke k razmisleku o trajnostni mobilnosti spodbudili tudi z objavo nagradnega kviza »Spodbujanje trajnostne mobilnosti«. Sodelujoči so se potegovali za nagrade, ki jih desetim srečno izžrebanim udeležencem poklanja podjetje PAN JAN d.o.o.

Srečni dobitniki nagrad so:

Majda Gazvoda - bidon

Franci Nadrih - bidon

Irnes Tursic - power bank

Slavka Štamcar - rokovnik

Peter Franjga - rokovnik

Špela Cizel - rokovnik

Uroš Pintar - rokovnik

Majda Miklič - testna vožnja z električnimi vozili (KIA E-Niro ali ŠKODA Eniaq)

Matej Mežik - testna vožnja z električnimi vozili (KIA E-Niro ali ŠKODA Eniaq)

Mateja Mežik - testna vožnja z električnimi vozili (KIA E-Niro ali ŠKODA Eniaq)

Nagrajenci lahko svojo nagrado prevzamejo do vključno 30. 11. 2021 na naslovu Občina Trebnje, Goliev trg 5, 8210 Trebnje (pisarna TIC-a, levo v pritličju, kontakt 07/3481128). 

Nagrado lahko prevzamete osebno, pri prevzemu pa je potrebno predložiti osebni dokument, da potrdimo vašo istovetnost. Za vstop v stavbo Občine Trebnje je potrebno izpolnjevanje pogoja PCT, zato vas v primeru neizpolnjevanja pogoja prosimo, da predhodno pokličete, da se prevzem izvede zunaj stavbe. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Čestitke vsem nagrajencem!


Občinska uprava Občine Trebnje

 

Nagradni kviz se je izvedel v okviru aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti v občini Trebnje projekta LIFE IP CARE4CLIMATE in je financiran s strani Ministrstva za okolje in prostor v okviru sredstev Sklada za podnebne spremembe, posredniški organ pa je Ministrstvo za infrastrukturo. 

 

sekcija galerijaGalerija