ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

21.09.2021 POZIV K CEPLJENU PROTI NALEZLJIVI BOLEZNI COVID-19

Spoštovane občanke in občani!

 

Nalezljiva bolezen COVID-19 nam že skoraj dve leti povzroča izjemne težave in je v veliki meri spremenila življenje večini izmed nas. Bolezen pri nekaterih izzveni brez posledic, pri drugih pa povzroči kolaps ali celo smrt.

 

Naš občan Jože Kosem je bil pred okužbo s koronavirusom čil in zdrav gospod izjemne energije. Spopadal se je z zelo hudimi posledicami okužbe, štiri mesece je bil v komi. Tukaj si lahko ogledate prispevek o Jožetovi zgodbi, ki je bil v začetku septembra predvajan v oddaji Tednik.

 

Ljudje mi pripovedujejo mnogo podobnih zgodb o trpljenju posameznikov zaradi okužbe s koronovirusom. Posledice so lahko tudi precej hude, tako fizične kot psihične. Nekateri se nekaj časa ne morejo vrniti na delo, zato zapadejo tudi v socialno stisko.

 

V Zdravstvenem domu Trebnje je od 130 zaposlenih cepljenih 95 %. Kam greste, če imate zdravstvene težave? Seveda k zdravniku. In prav je, da se tudi o cepljenju proti COVID-19 posvetujete z zdravniki in strokovnjaki.

 

Skratka pozivam vse, da se čim prej odločite za cepljenje. S tem boste zaščitili sebe, hkrati pa preprečili možnost širjenja bolezni na družinske člane, prijatelje, znance, sodelavce ...

 

 

Alojzij Kastelic

ŽUPAN

 

 

sekcija galerijaGalerija