ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

01.09.2021 POSLANICA UČENKAM IN UČENCEM TER PEDAGOŠKIM DELAVCEM

Drage učenke in učenci, spoštovani pedagoški delavci!

Za nami je dolgo, vroče in lepo poletje! Danes je 1. september, dan, ko se vračate v šolske klopi. Upam, da ste si tako učenke in učenci kot tudi pedagoški delavci odpočili od šolskega dela in od ukrepov vezanih na preprečevanje širjenja novega koronavirusa, si nabrali novih lepih spominov in ste danes polni moči in elana za podajanje in usvajanje novega znanja, ki ga bo prineslo novo šolsko leto.

Učenke in učenci! Kljub temu, da so počitnice zabavne, pa ima tudi pričetek novega šolskega leta svoje pozitivne plati in verjamem, da komaj čakate, da zopet srečate svoje sošolce, učitelje in prijatelje. Kljub preizkušnjam zadnjih dveh šolskih let, ki vam jih je prineslo šolanje na daljavo, vam želim, da bo letošnje šolsko leto potekalo mirno in uspešno, predvsem pa čim bolj normalno.

Novi virus je v naš vsakdan prinesel veliko sprememb, zato vam želim, da ostanete varni in zdravi. Želim pa vam tudi, da ohranjate strpnost, ostanete pozitivni in poskušate v vsaki stvari najti nekaj lepega. V letošnjem letu si zadajajte nove cilje, med katerimi naj bo tudi cilj, da boste pozitivni, prijazni in sočutni do vaših sošolcev, prijateljev, staršev in družinskih članov, učiteljev in vseh ljudi, ki jih boste srečevali. Kajti zapomnite si - če boste danes vi nekomu podali roko, jo bo jutri nekdo podal vam.

Srečno v novem šolskem letu vsem učenkam in učencem ter vsem pedagoškim delavcem!

Župan Alojzij Kastelic

sekcija galerijaGalerija