ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

28.07.2021 VABILO K SODELOVANJU V EVROPSKEM TEDNU MOBILNOSTI 2021

Skupaj z vami bo Občina Trebnje med 16. in 22. septembrom 2021 izvajala aktivnosti Evropskega tedna mobilnosti.

Letos evropski teden mobilnosti poteka pod sloganom »Živi zdravo. Potuj trajnostno«. Poleg številnih drugih aktivnosti bomo podobno kot v lanskem letu v sklopu aktivnosti PARK(irni) dan oz. teden za en teden zaprli parkirišče pred občino, ga spremenili v park in ob zaključku 22. septembra izvedli tradicionalni Dan brez avtomobila na Golievem trgu. 

Na lokaciji v parku pred občino in tudi na vseh drugih lokacijah po občini Trebnje si želimo v tednu med 16. in 22. 9. 2021 izvesti čim več aktivnosti povezanih z mobilnostjo, zato k sodelovanju vabimo tudi vas, da predstavite svoje delo in izvedete dogodke ali programe s področja skrbi za okolje, prometne varnosti vseh udeležencev v prometu ali splošnega izboljšanja kvalitete življenja.

V pomoč pri oblikovanju programov in dogodkov so vam lahko tematske smernice ETM 2021.

Aktivnosti preteklih let v sklopu ETM, si lahko ogledate na sledeči povezavi: Evropski teden mobilnosti v občini Trebnje.

Vse vaše ideje in predlogi za popestritev dogodka so dobrodošle. V kolikor imate željo po predstavitvi ali izvedbi dogodka/programa, nam to sporočite čim prej oziroma najkasneje do 27. 8. 2021 na elektronski naslov druzbene.dejavnosti@trebnje.si (Tilen) ali telefonsko številko 041/272027 (Mateja).

Pomagajte nam, da skupaj čim prej in čim bolje uskladimo čim bolj pester program Evropskega tedna mobilnosti v občini Trebnje 2021.

 

Lepo vas pozdravljam,

 

Alojzij Kastelic, l. r.

ŽUPAN

 

sekcija galerijaGalerija