ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

28.05.2020 Vabilo na WEBINAR: Z ULIČNO UMETNOSTJO PROTI URBANI IN SOCIALNI IZKLJUČENOSTI

Ekipa projekta STAR z veseljem najavlja mednarodni webinar:

“Z ulično umetnostjo proti urbani in socialni izključenosti”
4. junija 2020| 10.00 to 13.00


Webinar organiziramo v sklopu projekta STreet ARt, ki ga sofinancira program Evropa za državljane Evropske unije, njegov namen pa je zgraditi mrežo evropskih mest za spodbujanje moči ulične umetnosti kot orodja za povečanje udeležbe državljanov, za povezovanje ljudi različnih kultur, za obnovo manj razvitih ali zapuščenih območij ter zmanjševanje socialne izključenosti.

Vključuje udeležence iz 15 evropskih držav: Albanija, Bosna in Hercegovina, Češka, Francija, Italija, Kosovo, Latvija, Portugalska, Poljska, Romunija, Srbija, Slovenija, Nemčija, Nizozemska.

Pomembni govorci, kot so mednarodni ulični umetnik 2501, ustanoviteljica muzeja Street Art Museum Amsterdam Anna Stolyarova in drugi, nas bodo vodili skozi razpravoo pomenu in vplivu ulične umetnosti na obnovo manj razvitih območij in spodbujanje socialne vključenosti. Na koncu vas bomo popeljali po Evropi s predstavitvami posameznih del in pobud, ki jih lokalno izvajajo partnerji projekta STAR. Webinar bo združil različne deležnike, ki delujejo na področju umetnosti in kulture, tako iz javnega kot zasebnega sektorja

Če vas zanima ulična umetnost ali umetnost na splošno, potem tega webinarja ne smete zamuditi!

Webinar bo v angleščini in bo potekal na platformi Zoom.
Udeležba je brezplačna, za sodelovanje se prijavite tukaj: https://bit.ly/2ZjWzdU
Spodaj je priložen program webinarja.

Webinar bo sneman, posnetek pa se bo kasneje delil prek družbenih medijev, spletne strani projekta in partnerskih omrežij.


Se vidimo torej na webinarju!


Za dodatne informacije se obrnite na
Nadio Di Iulio, vodjo projekta projekta STAR na: nadia@aldaintranet.org ali Matejo Zupančič, koordinatorko projekta STAR v Sloveniji na: mateja.zupancic@trebnje.si.

 

 

sekcija galerijaGalerija


sekcija datotekePriponke