E-zahtevek Imenik zaposlenih Seznam pooblaščenih oseb Predpisi Katalog informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
Natisni Nazaj na seznam

27.08.2019 OBISK MINISTRICE ALENKE BRATUŠEK V TREBNJEM

Ministrica za infrastrukturo, Alenka Bratušek, si je v današnjem dnevu ogledala več zanimivih energetskih objektov, med njimi tudi polnilni postaji v Trebnjem. 

Ministrica Alenka Bratušek je v spremstvu državnega sekretarja za energetiko in direktorja Elektro Ljubljana, mag. Andreja Ribiča obiskala energetski otok, ki je namenjen polnjenju električnih avtomobilov, v Starem trgu v Trebnjem, pri Kmetijski zadrugi. 

Ministrica tudi sama uporablja električni avtomobil za vožnje po Ljubljani in tudi v Trebnjem je preizkusila električni avtomobil ter ga sama vešče priključila na polnilnico. Izrazila je pohvalo pilotnemu projektu Občine Trebnje in Elektra Ljubljana. Za tehnične zadeve je poskrbel domačin, g. Janko Čeh, ki je znan inovator in razvojnik novih tehnologij na elektroenergetskem področju. 

Ministrica si je v današnjem dnevu ogledala več zanimivih energetskih objekov in se seznanila z nekaterimi načrti za prihodnost na tem področju. Trebanjci in Občina Trebnje smo v slovenskem prostoru med naprednjšimi na tem področju.

 

Kaj pa vi? Razmišljate mogoče o sončni elektrarni na vaši strehi, o toplotni črpalki za ogrevanje vaše hiše ali nakupu električnega avtomobila....

 

Oddelek za splošne zadeve 

Galerija