ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

02.07.2019 SLAVNOSTNA OTVORITEV POLNILNE POSTAJE ZA ELEKTRIČNE AVTOMOBILE

Trebnje je bogatejše za štiri polnilna mesta za električne avtomobile, ki so plod sodelovanja med Občino Trebnje in Elektro Ljubljana d.d..

Otvoritve so se udeležili predstavniki Elektro Ljubljana z generalnim direktorjem Andrejem Ribičem na čelu. Spregovorili so o pomenu prehoda na bolj čisto električno energijo in na uporabo obnovljivih virov energije. Trebanjsko polnilnico napajajo sončne celice, ki so vgrajene v reklamni stolp poleg polnilnice.

Istočasno so nam predstavili tudi električna kolesa, ki preverjeno olajšajo vožnjo s kolesom, še posebej vožnjo v klanec. Na polnilnih postajah so tudi priključki za polnitev električnih koles.

Po uradnem delu se je ob pijači in prigrizkih, ki so vabili z mize, razvil prijeten pogovor.

Polnilnice so nam lahko v ponos, saj dokazujejo, da gre občina Trebnje premišljeno v korak s časom in istočasno skrbi tudi za ohranitev čistejšega okolja.

 

Občinska uprava 
Foto: Občina Trebnje

sekcija galerijaGalerija