ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

10.05.2019 Evropski projekt SPACE nas je odpeljal v Novi Sad

Med 7. in 9. majem sva se mednarodnega srečanja v Novem Sadu v okviru evropskega projekta SPACE in načih uličnih debat udeležila tudi dva zaposlena na Občini Trebnje. Predzadnje srečanje v sklopu šestih mednarodnih dogodkov je bilo zelo poučno in povezovalno. Predstavili smo naše izkušnje z lokalnih uličnih debat – v Trebnjem smo jo pred kratkim izvedli z učenci OŠ Trebnje, spoznali pomen povezovanja med narodi v Evropi in svetu in okrepili naše vezi z osmimi tujimi sodelujočimi državami.

Tokrat smo projekt in posamezno občino predstavili tudi v okviru konference na temo mladih v Evropi, ki je bila v Novem Sadu organizirana zaradi imenovanja mesta za letošnjo evropsko prestolnico mladih.

Če vas zanima sodelovanje pri projektu SPACE, v okviru katerega nas tekom poletja čaka še vsaj ena ulična debata, jeseni pa tudi organizacija zaključne konference projekta, ki bo potekala prav v Trebnjem, potem nam pišite na ziga.zaplotnik@trebnje.si in z veseljem vas sprejmemo v našo ekipo.

Občina Trebnje

Oddelek za družbene in gospodarske dejavnosti

sekcija galerijaGalerija