ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

07.05.2019 Evropski teden mladih v Trebnjem

 

Trebanjski mladinski svet - TREMS pripravlja dogodek Trebnje in mladi ki se bo dogajal v petek, 10. 5. 2019, ob 18h v dvorani Stik (prostori bivšega DM-a) 

Prvi del bo predstavitev mladinskega dela in njegovega vpliva na lokalno okolje ter vključenost mladih v mladinske organizacije ter lokalno življenje. Na dogodku se nam bo pridružil predavatelj s področja mladinskega dela, ki bo predstavil pomembnost mladinskega dela ter dobre prakse s področja.

V drugem delu bomo na okrogli mizi debatirali o vplivu mladinskega dela v občini Trebnje in mestu Trebnje. Dotaknili se bomo področja zagotavljanja osnovnih potreb za uspešno izvajanje mladinskega dela ter potrebo po vključevanju mladih v odločevalske procese, ki se tičejo mladinskega dela ter mladih nasploh.

Po končani okrogli mizi si bomo ogledali prostore KUI - Kreativno umetniški inkubator in nadaljevali sproščeno debato ob pogostitvi. 

Lepo vabljeni vsi mladi, mladi po srcu, mladinska društva, mladinski delavci in vsi ki ste karkoli povezani z mladimi ali pa vas področje zgolj zanima! 

sekcija galerijaGalerija