ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

07.05.2019 Kaj bi v Evropi spremenili Trebanjski osnovnošolci?

Projekt S.P.A.C.E. je evropski projekt, ki preko uličnih debat spodbuja aktivno državljanstvo. V četrtek 25. aprila smo ga izvedli tudi v Trebnjem.

 Vprašanje: »Kaj bi spremenili v Evropi?«, smo zastavili pred OŠ Trebnje. Odgovarjali so učenci 9. razreda, na začetku nesigurni, potem pa vedno bolj pogumni in ustvarjalni. Z nekaj spodbude so se ideje kar iskrile in na papir so se izlile želje, razmišljanja in potrebe naših najstnikov. Kako globoka so njihova razmišljanja in opažanja, se je razkrilo na njihovih zapisih, ki smo jih zapisali in obesili pred šolo.

Občina Trebnje bo v septembru organizirala in izvedla tudi zaključni dogodek projekta  S.P.A.C.E. v Trebnjem. Komaj čakamo.

 

Občina Trebnje

Oddelek za družbene in gospodarske dejavnosti

 

sekcija galerijaGalerija