ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

28.02.2019 Vabilo na dogodek Kakovostno mladinsko delo – kaj, zakaj, kako?

 

 

Vabimo vas na predavanje in pogovor z Jonasom Agdurjem, ki nam bo predstavil, kaj je kakovostno mladinsko delo, zakaj ga je smiselno razvijati in vanj vlagati ter kako se tega lotiti.

Jonas Agdur je eden od vodilnih evropskih strokovnjakov na področju mladinskega dela. Z mladinskim delom se je začel ukvarjati po študiji, ko je postal mladinski delavec in kasneje vodja mladinskega centra v predmestju Stockholma. Po 18 letih se je preselil v Göteborg, kjer je postal vodja občinskega urada za mladinsko delo. Leta 2005 je ustanovil mrežo KEKS, ki danes združuje več kot 40 uradov zadolženih za mladinsko delo, ki delujejo v strukturi občinskih uprav na Švedskem. Med leti 2013 in 2015 je vodil strokovno skupino za kakovostno mladinsko delo, ki je delovala pod okriljem Evropske komisije, od leta 2014 pa je predsedujoči evropski mreži InterCity Youth, ki združuje več kot 400 oddelkov/uradov lokalnih skupnosti, ki ukvarjajo z mladinskim delom, iz vseh evropskih držav. 

Prijave na dogodek sprejemamo do 20. marca 2019. Več informacij in prijava...