ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

04.02.2019 Vabljeni na prvo brezplačno medgeneracijsko klekljarsko delavnico BA-ČI

Vam je kdaj pa kdaj dolgčas? Ne najdete primernega hobija? Vas zanima klekljanje ali druženje z raznoliko skupino članic Klekljarske skupine Žnurce?

Potem ste vljudno vabljeni na PRVO BREZPLAČNO MEDGENERACIJSKO KLEKLJARSKO DELAVNICO, ki bo v soboto, 9. februarja 2019, od 15.00 do 18.00 v Baragovi galeriji v Trebnjem.

Vse skupine, društva in posameznike vseh starosti vabimo na medgeneracijske klekljarske delavnice, kjer se bomo ob prijetnem klepetu in druženju učili osnovnih prijemov klekljanja. Vse potrebne pripomočke boste dobili na delavnici, zato s seboj ne potrebujete ničesar razen dobre volje. 

Delavnice bomo v sklopu projekta Baraga in čipka kot niti sodelovanja (BA-ČI) izvajali vse od februarja pa do novembra 2019 na različnih lokacijah, naslednja pa bo že v četrtek 7. marca v Domu starejših občanov Trebnje, kjer bomo hkrati odprli tudi razstavo Glina, Baraga in čipka

 

Občina Trebnje in Klekljarska skupina Žnurce

 

sekcija galerijaGalerija