ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

24.10.2018 Vabilo na dogodek SLADKE SKRIVNOSTI, 31. 10. 2018, 17.00, Dvorana Stik (Goliev trg 1)

Spoštovani!

Občina Trebnje in KD Trebnje – sekcija Žnurce vas vljudno vabimo na dogodek Sladke skrivnosti, ki bo združil preteklost in prihodnost. Ob 30-letnici prireditve 'Iz trebanjskega koša' bomo predstavili jubilejni zbornik in obujali spomine. Ob tem bomo predstavili in okušali Baragovo rezino – slaščico za dodaten razvoj turizma v objemu Temenice.

Dogodek bo v sredo, 31. 10. 2018, ob 17. uri v dvorani STIK (Goliev trg 1) v Trebnjem.

                 

Zaznamujemo 30 let prireditve 'Iz trebanjskega koša'. Za bogato tradicijo in odmevnost dogodka je s svojim delom in podporo zaslužen širok krog ljudi. Vabimo vas na predstavitev jubilejnega zbornika, z gosti in kulturnim programom.

Vabimo pa vas tudi na prvo uradno predstavitev edinstvene slaščice Baragova rezina. Med prvimi boste lahko poskusili zaokroženo celoto slastne tradicije v žlahtnem duhu dosežkov znamenitega rojaka Friderika Barage z oplemenitenim okusom inovativnega spajanja preteklosti in prihodnosti ter s kančkom umetnosti na vrhu za okušanje sedanjosti. Poskusite novost, s katero želimo spodbuditi razvoj turizma v objemu reke Temenice.

Sodelovali bodo tudi Občinski pihalni orkester Trebnje, Trebanjske mažorete in Glasbena šola Trebnje. V okviru projekta Baraga in čipka kot niti sodelovanja (BA-ČI) bodo članice klekljarske skupine Žnurce (KD Trebnje) odprle priložnostno razstavo.

Dogodek je brezplačen in zelo veseli bomo, če se nam boste pridružili.

 

Občina Trebnje in KD Trebnje - sekcija Žnurce

  

            

sekcija galerijaGalerija