ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

11.04.2018 JAVNI POZIV ZA IZBOR IZVAJALCEV PROGRAMA OB LETU ZDRAVJA, GIBANJA IN ŠPORTA

Predmet poziva je  izbor in financiranje izvajalcev programa  ob letu zdravja, gibanja in športa z namenom spodbujanja aktivnosti za zdrav življenjski slog, povečanja števila aktivnih mladih  v športu, povečanja aktivnih občanov srednje generacije ter zagotavljanja pogojev za primerno telesno aktivnost starejši generaciji. Vrednost sredstev je 30.000,00 EUR, od tega:

 

  1. za programe spodbujanja mladih k športnim aktivnostim in druženju ob športu v višini 13.000,00 EUR, ki obsegajo dodatne programe/dogodke za predšolske in šolske otroke, mladino ter študente.
  2. za programe za spodbujanje srednje generacije k zdravemu življenjskemu slogu,v višini 9.000,00 EUR.
  1. za programe za spodbujanje starejših k ohranjanju gibalne sposobnosti in druženju ob športu, v  višini 5.000,00 EUR.
  2. za izobraževalne vsebine na temo preventivnih programov, ki spodbujajo k zdravemu življenjskemu slogu, v višini 3.000,00 EUR.

 

Dokumentacija je na voljo do roka za oddajo vloge, na internetni strani Občine Trebnje: http://www.trebnje.si/ ali v sprejemni pisarni Občine Trebnje. 

 

 

Poziv odprt do porabe sredstev – najkasneje do 30. 9. 2018.

sekcija datotekePriponke