ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

04.08.2008 Obvestilo staršem, ki imajo oziroma bodo imeli več otrok vključenih v vrtec

Obveščamo vas, da, da je bil v Uradnem listu št. 79/2008 (1. 8. 2008) objavljen Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o plačilih staršev za programe v vrtcih, ki zajema nekaj novosti, za starše pa je najpomembnejša naslednja:

- oprostitev plačila staršev za drugega in nadaljnje otroke iz iste družine: starši, ki že imajo vključene otroke v vrtec, bodo avtomatično upravičeni do brezplačnega vrtca na podlagi že izdanih odločb. Starši, ki imajo starejšega otroka že vključenega v vrtec in bodo s 1. septembrom 2008 oziroma kasneje v vrtec vključili še mlajšega otroka, pa morajo vložiti vlogo za oprostitev plačila. Starši, ki bodo mlajšega otroka vključili s 1. septembrom, morajo vlogo za oprostitev oddati najkasneje do 31. avgusta 2008.

OBRAZEC

Oddelek za družbene dejavnosti