ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Natisni Nazaj na seznam

24.06.2008 Direktor bo ali ne bo....

Mežnaršič, Cotić, Javornik (od leve)Po vseh zanimivih dogodkih okoli izbire direktorja občinske uprave v Trebnjem, ki se vlečejo vse začetka županovanja Alojzija Kastelica, je končno na vidiku  "pravi" mož. Včeraj so na Občini Trebnje zaključili interni razpis za direktorja, na katerega se je po besedah župana Alojzija Kastelica prijavil en kandidat.

Kdo je to ni hotel povedati, namignil je, da gre za enega od sedanjih vodij oddelkov. Če upoštevamo dejstvo, da Branka Kržič, vodja oddelka za družbene dejavnosti, z julijem odhaja v Dom starejših občanov, ostanejo še trije kandidati: Dušan Mežnaršič, vodja oddelka za splošne zadeve (čez dve leti gre v pokoj), Rado Javornik, vodja oddelka za gospodarstvo (ima že izkušnje z vodenjem), in Igor Cotič (mladi arhitekt), vodja oddelka za okolje in prostor.

Po vsem tem sodeč bo (če ga bo župan seveda izbra) to Rado Javornik. Vendar pa je treba na odločitev župana le počakati.

Vir: Dolenjski list