ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Predlogi in prijave medobčinskemu inšpektoratu ali redarstvu


Predlogi in prijave medobčinskemu inšpektoratu in redarstvu so posredovani na elektronsko pošto: inspektorat.litija@litija.si. Odgovor boste prejeli s strani Skupne občinske uprave občin Dol pri Ljubljani, Litija, Šentrupert, Šmartno pri Litiji in Trebnje v najkrajšem možnem času.

Za občino oddani predlogi in prijave ne predstavljajo obvezo ali dolžnost reševanja. Prijava nepravilnosti predstavlja zgolj informacijo in ne vlogo po Zakonu o splošnem upravnem postopku (ZUP). Z oddajo prijave/pobude soglašam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti. Osebni podatki, poslani v tem spletnem obrazcu, ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov Skupne občinske uprave občin Dol pri Ljubljani, Litija, Šentrupert, Šmartno pri Litiji in Trebnje inspektorat.litija@litija.si in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta, zaradi katerega nas kontaktirate. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.