ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Pobude in predlogi občini

S svojimi predlogi, pobudami ali vprašanji lahko občani naslovite nekaj besed županu in občinskemu svetu ter tako aktivno sodelujete pri oblikovanju naše občine, njenemu družabnem življenju in ne nazadnje tudi s kritičnim pogledom doprinesete k dvigovanju kvalitete življenja v občini Trebnje.

    OPOZORILO: Velikost posamezne datoteke ne sme presegati 3 MB, velikost vseh naloženih datotek skupaj pa ne sme presegati 20 MB. V nasprotnem primeru zahtevek ne bo uspešno oddan.

    Predlog/pobuda/vprašanje predstavlja zgolj informacijo in ne vlogo po Zakonu o splošnem upravnem postopku (ZUP). Z oddajo prijave/pobude soglašam s splošnimi pogoji in politiko zasebnosti. Osebni podatki, poslani v tem spletnem obrazcu, ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov Občine Trebnje in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta, zaradi katerega nas kontaktirate. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.