ikona ezahtevek E-zahtevek ikona imenik zaposlenih Imenik zaposlenih ikona seznam pooblaščenih oseb Seznam pooblaščenih oseb ikona predpisi Predpisi ikona katalog informacij javnega značaja Katalog informacij javnega značaja ikona cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja Cenik za stroške posredovanja informacij javnega značaja
aed logo

gumb prijava novice

Prijava na e-novice

Prosimo, vpišite svoj e-naslov in izberite področja iz katerih želite prejemati obvestila. Nabor področij lahko kadarkoli spremenite oz. se odjavite od prejemanja obvestil.

  • Napovednik dogodkov
  • Občinske novice
  • Javne objave in razpisi
  • Seje OS in delovnih teles
Soglašam, da spletno mesto www.trebnje.si moj e-poštni naslov uporablja za namene obveščanja o novostih in drugih informacijah povezanih z delovanjem občine. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema sporočil kadarkoli izpišem, in sicer tako, da na tej strani v zgornje polje vpišem svoj e-poštni naslov in kliknem Prijava/Odjava ali v prejetem elektronskem sporočilu kliknem na označeno povezavo (Odjava). Občina Trebnje bo e-poštne naslove skrbno varovala v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, in pošiljala elektronsko pošto zgolj osebam, ki se izrecno strinjajo, da želijo prejemati sporočila preko e-pošte.