Trebanjski koš 2017

29. prireditev "IZ TREBANJSKEGA KOŠA" v času od 16.-18.junija 2017

Ob začetku poletja se je središče Trebnjega spremenilo v modno stezo, prizorišče odličnih koncertov, območje bivališč Keltov in Rimljanov  ter zbirališče ljubiteljev športa. Prireditev 'Iz trebanjskega koša' je v letu 2017 potekala 16., 17., in 18. junija!

Tridnevno raznovrstno dogajanje za vse generacije smo začeli v petek, ki je bil namenjen mladim – po letih in po srcu. V trebanjskem parku so se predstavili podjetniki, obrtniki in ostali ponudniki. Tudi vi boste lahko brezplačno predstavili svojo dejavnost ali izdelke, vendar ne prej kot na 30. prireditvi "Iz trebanjskega koša" 2018!

V petek, 16. 6. 2017, so nam mlade modne oblikovalke predstavile najnovejše smernice oblačenja, DJ Maj Kirm je poskrbel za glasbeno podlago, za večerno zabavo pa skupini DRUGI VAGON in ANA PUPEDAN!

                       

V soboto, 17. 6. 2017, je ob družbi Keltov in Rimljanov v središču Trebnjega pootekala velika rimska povorka društev.

POVORKA DRUŠTEV 2017: PRIJAVNICA

AKTIVNA PREDSTAVITEV DRUŠTEV 2017: PRIJAVNICA

Zabavali so nas ČUKI!
V nedeljo, 18. 6. 2017, so izredno prizadevni člani Kolesarskega društva Gorenje Ponikve pripravili že 13. trebanjski kolesarski maraton, na popoldanskih 'igrah brez meja' pa je tekmovalo devet ekip krajevnih skupnosti. V letu 2017 smo prvič podelili svojevrsten prehodni pokal v podobi Herkula!

V zgodovinskem 'kotlu' kar naprej brbotajo različna presenečenja in ker si želimo, da bi lahko uresničili kar čim več izjemnih idej za oživitev središča  našega mesta, vabimo vse, ki si želite pridobiti izkušnje pri organizaciji, koordinaciji nastopajočih in ostalih pomembnih delov večjih dogodkov,  da nas poiščete v informacijski točki TIC Trebnje (v občinski stavbi), pokličete na 040/292-660 (Luka) ali nam pišete na tic@trebnje.si.
Poskbreli bomo za potrdila o pridobitvi izkušenj, ki vam lahko pomagajo na poklicni poti.

Vabljeni, da se nam pridružite kadarkoli!

Organizacijski odbor prireditve Iz trebanjskega koša

 

 

 

ikona galerijaGalerija