Pravno obvestilo

Vsebina, objavljena na spletni strani je last Občine Trebnje, mora zato ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Prisvojevanje besedil, slikovnih datotek ter drugih datotek je strogo prepovedano!


Administrator ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Administrator niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na tej spletni strani ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njeni vsebini. Prav tako si ObÄčina Trebnje ter Administrator pridržujeta pravico do sprememb vsebine.


© 2012 ObÄčina Trebnje, Vse pravice pridržane.


Stran je testirana v brskalnikih Internet Explorer 8.0+, Mozilla Firefox 3.5+, Google Chrome. Za vse nepravilnosti v drugih brskalnikih Administrator ne odgovarja! Pravilen ogled strani je možen le z namestitvijo teh brskalnikov. PriporoÄčena resolucija monitorja je 1024x768 slikovnih pik ali večja.